Športni park

Športni park 2018-05-22T20:12:43+00:00

VZDRŽEVANJE ŠPORTNEGA PARKA MEŽICA

Športni park Mežica
Trg 4. aprila 4a
2392 Mežica

Lastnik nepremičnine Servisni objekt na Športnem parku je Občina Mežica, Komunala Mežica pa je zadolžena za vzdrževanje.

Več desetletne želje so, s slavnostno otvoritvijo športnega objekta in okolice junija 2017, postale stvarnost. Prvi sklop obnove športnega parka, ki smo ga začeli snovati že leta 1972, z obnovo nogometnega igrišča ter z zametkom atletske steze, je končan.

Trdno smo odločeni, da celovito obnovo športnega parka, ki obsega še obnovo atletske steze, ureditev razsvetljave ter postavitev igrišča za mali nogomet, speljemo do konca. Žal smo morali celotno investicijo zaradi pomanjkanja finančnih virov razdeliti na več sklopov, vendar pa je predaja servisnega objekta z okolico njegovemu namenu prav gotovo potrditev, da smo na pravi poti.

Športni objekti so v našem kraju prvenstveno namenjeni našim otrokom, čeprav so vsestransko uporabni, omogočajo namreč tako osnovnošolsko športno vadbo, kot tudi izvedbo tekmovalnega športa ter rekreacijo v vseh življenjskih obdobjih. Spodbujanje športnih dejavnosti in še pomembneje, omogočanje izvedbe teh dejavnosti, pa je nedvomno naložba v našo prihodnost.

V novem športnem objektu se poleg novih garderobnih, toaletnih in servisnih prostorov nahajajo tudi novi klubski prostori Nogometnega kluba Akumulator. V objektu deluje tudi dnevni bar.

Hišni red Športni park (pdf)

Skip to content